Vragen? +31-6-25428779

Huwelijksfeest Wouter & Erica

Café de Bak, Leeuwarden

Reactie van Wouter & Erica,

Op ons huwelijksfeest wilden we dat er gedanst kon worden. We zagen het al helemaal voor ons: een dansvloer, minimaal de helft van de gasten op die dansvloer én een DJ die op de juiste momenten de juiste nummers instart zodat de sfeer tot het einde goed blijft. Klinkt natuurlijk leuk en die dansvloer en de gasten waren al geregeld maar… we kenden helemaal geen DJ. Nouja, een vriend van ons is een vrij goede House & Techno DJ, maar dat hadden we nou niet bepaald voor ogen voor deze avond. Nee, het moest lekker allround zijn; wat 80’s, lekker veel 90’s en natuurlijk ook hedendaagse hits.

In eerste instantie hebben we geprobeerd een DJ te regelen via een bureau. Je kent het wel: geef de datum en de gelegenheid door via een webformulier en zij zorgen dat er op de betreffende dag een ‘geschikte’ DJ staat om te draaien. Die DJ heb je dan net een paar dagen vantevoren mogen ontmoeten. Dat voelde toch niet helemaal lekker, want we hopen maar één keer een huwelijksfeest te geven dus we wilden echt eerst de klik voelen.

Gelukkig bood een #durftevragen op Social Media uitkomst: er kwamen een aantal namen terug waarmee goede ervaringen waren op soortgelijke feesten. En één daarvan kwam zelfs vaker naar voren en dat… was Alex! Na wat gelezen te hebben over wat hij al gedaan had en wat hij te bieden had, hebben we onder het genot van een bakje koffie kennis gemaakt. Een aardige, relaxte jongeman met het juiste beeld van hoe onze avond zou moeten zijn. Nu hadden we geen gekke wensen (behalve misschien de openingsdans…) maar niets was een probleem.

De avond zelf verliep precies zoals we ons voorgesteld hadden (en dat is altijd nog maar afwachten). Alex stond keurig klaar toen we binnenkwamen en had de nummers van de openingsdans paraat. En ook heeft hij zich keurig door de leegte gemixt welke ontstond nadat de openingsdans en een paar nummers van K3 voor de allerkleinsten geweest waren maar de drank nog niet rijkelijk vloeide en hij voor een nagenoeg lege dansvloer achter bleef. Binnen twee nummers werden de eerste dansjes alweer gewaagd en naar mate de avond vorderde stond zeker de helft van de gasten de vers genuttigde calorieën weer de verbranden. Gedurende de avond kon je ook goed merken dat Alex op bleef letten welke nummers het goed deden en welke nummers iets minder.

Op het einde van de avond, natuurlijk ook omdat er al wat gasten vertrokken waren, stond iederen voor zijn DJ booth te dansen en wisten wij het zeker: we hadden geen betere keus voor een DJ kunnen maken.

We vragen je niet om ons op ons woord te geloven, maar ben je op zoek naar een allround DJ met gevoel voor sfeer en inzicht in z’n publiek, nodig hem dan in ieder geval uit voor dat bakje koffie. De rest volgt dan vanzelf!
Groetjes,

Wouter en Erica

(Getrouwd op 24 mei 2019)

Foto’s: Nickie Fotografie

Feestlocatie: Café de Bak

REVIEWS

Meer reviews zien?

Een greep uit alle feestjes en partijen waar DJ Alex er een spetterend feest van heeft gemaakt!

Meer recente feesten

Back to Top