Vragen? +31-6-25428779

Huwelijksfeest Bart & Laura

Restaurant Sems, Leeuwarden

Reactie van Bart & Laura:

Beste Alex,

Allereerst willen we je nogmaals danken voor een geweldige avond welke wij hebben gehad.

Na onze eerste ontmoeting heeft Alex de locatie bekeken en hieraan zijn eigen invulling gegeven (achteraf gezien een perfecte invulling!!!) Hierna is Alex nog een keer bij ons geweest om de laatste puntjes op de welkbekende i te zetten.   Keurig volgens afspraak is Alex begonnen met het opbouwen van zijn instrumenten, gasten hebben hier totaal niks van gemerkt helemaal perfect dus!

Bij het arriveren van de eerste avondgasten stond Alex er al helemaal klaar voor en is de avond begonnen met wat rustige muziek, tot na de openingsdans……hierna begon het echte werk. De dansvloer geheel gevuld met heel veel enthousiaste dames en heren die hun voeten tot in de late uurtjes hebben laten bewegen.  

De opbouw van de muziek was uitstekend…Alex heeft heel goed rekening gehouden met de verschillende leeftijden van onze gasten, zodat er uiteindelijk voor iedereen een niet te vergeten avond is opgebouwd!!   Alex, ik zal je zeker adviseren bij anderen. En mochten wij nog een keer een feest geven waarbij wij flink uit zullen pakken dan ben je absoluut weer van de partij!!!!

Vriendelijke groet,  

Bart & Laura Oosterhoff

REVIEWS

Meer reviews zien?

Een greep uit alle feestjes en partijen waar DJ Alex er een spetterend feest van heeft gemaakt!

Meer recente feesten

Back to Top